load icon
EVA VIG9790-10963

Sødt og syndigt

6.000 DKK

Dyk ned i en verden af legendariske eventyr og forførende æstetik med maleriet 'Sødt og Syndigt.' Inspireret af den mystik og skønhed, der findes i 1001 nat's eventyr, har jeg skabt dette kunstværk som en hyldest til både uskyld og sensualitet. På lærredet udfolder sig en let påklædt skønhed, der indhylles i farvernes kraft og masser af puder. En perfekt blanding af uskyld og forførelse bliver tydelig, som modellen afslappet hviler i sit bløde rede. De livlige farver danser på lærredet og skaber en unik atmosfære, der fanger øjet og hjertet. Med 'Sødt og Syndigt' har jeg genskabt en tegning, jeg skabte for 20 år siden, og forvandlet den til et maleri, der fortæller en historie om eventyr, drømme og den skjulte sensualitet, der findes i os alle. Lad dig fortrylle af dette kunstværk, der både udfordrer og fascinerer, og lad din fantasi føres med ind i en verden af skønhed og farver. Velkommen til 'Sødt og Syndigt' – et maleri, der inviterer dig til at udforske dybderne af både kunstnerisk udtryk og menneskets indre landskab.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sødt og syndigt

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Sødt og syndigt | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Eva Vig

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.