load icon
EVA VIG9789-10964

Nude

3.800 DKK

Maleriet skildrer en nøgen kvinde i en stille øjeblik, hvor hendes skønhed og skrøbelighed kommer til udtryk gennem dybderne og lagene af akrylmaling. Kunstnerens mesterværk begynder med et bredt lærred, der er fyldt med en let, næsten transparent farvetone, der giver en drømmeagtig atmosfære. I midten af lærredet står kvindens figur, skabt med omhyggelige strøg af akrylmaling, der efterligner oliens flydende karakter. Hendes overkrop er frontalt fremstillet, men hendes ansigt er delvist skjult af de mørkere skygger, hvilket giver en følelse af mystik og privatliv. Brysterne er malet med en kombination af lyse og dæmpede nuancer af hudfarver, der skaber en blød kontrast mellem lyset og skyggerne. De er afbildet på en måde, der fejrer kvindelighed og kroppens naturlige former, uden at fremhæve dem på en seksuel måde. Mavens kurver og muskler er nøje fremhævet, og de forskellige lag af maling giver en dybde og realisme til hendes krop. Delvis dækket af malingens lag er hendes arme, der er fremstillet med subtile detaljer, der antyder en fornemmelse af bevægelse eller hvile. Den ene arm hviler langs hendes side, mens den anden støtter hendes hoved og skaber en let bøjning, der tilføjer en følelse af afslapning og komfort. Baggrunden består af afdæmpede farver, der skaber en rolig atmosfære og lader kvindens figur være i centrum. Nogle bløde, næsten usynlige penselstrøg antyder sporadiske elementer af et minimalistisk landskab eller en indendørs atmosfære, men de forbliver skitseagtige og udefinerede. Det sensuelle i maleriet opstår ikke fra en seksuel fremstilling, men snarere fra den intime og æstetiske måde, hvorpå kvindens krop er portrætteret. De mange lag af akrylmaling skaber en følelse af både fysisk og følelsesmæssig dybde, og det er som om, at seeren får et glimt af kvindens inderste tanker og følelser gennem de subtile nuancer og detaljer i maleriet. Det er en hyldest til kvindelighed og skønhed i sin mest naturlige og dyrebare form.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Impressionisme
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Nude

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Nude  | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Eva Vig

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.