load icon
  • Tilbage
  • UniversiTastisk Nærvær|4|3

BAKAOS9682-10832

UniversiTastisk Nærvær

6.500 DKK

Vi lever i en tidsalder hvor tingene ofte går (for) stærkt og hvor nye teknologier og selviscenesættelse sluger meget af vores opmærksomhed. Det kan få os til at glemme at være nærværende med de mennesker vi omgiver os med og at være til stede i nuet. Vi lever i en tid hvor flere mennesker føler sig ensomme på trods af at de til daglig er omgivet af mennesker. En tidsalder hvor presset fra omverdenen kan være så stort at vi ser angst, depression og stress blandt både børn og voksne. Flere og flere begynder at beskæftige sig med mindfulness eller det spirituelle for at finde ro og balance. Vi skal passe på hinanden og yde omsorg over for hinanden. Moderen der drager omsorg for barnet, universet der omslutter os og drager omsorg for os alle sammen. Et UniversiTastisk Nærvær.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Maleri: Blæk på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - UniversiTastisk Nærvær

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
UniversiTastisk Nærvær | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt BAKAOS

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.