load icon
BAKAOS9679-10835

Den Lille Prins

4.000 DKK

Dette værk er inspireret af eventyret ’Den Lille Prins’ (Le Petit Prince), som først og fremmest handler om omsorg for de nære ting. Det forunderlige eventyr handler om en pilot der nødlander med sit fly i Sahara-ørkenen, hvor han møder en lille dreng/ung mand som han omtaler som ’Den Lille Prins’. Den lille prins fortæller om sit liv, herunder sit liv på sin hjemplanet, hvor han fik tiden til at gå med at rense planetens små vulkaner og holde jorden fri for baobabtræer. Historien beretter om den lille prins’ dannelsesrejse rundt i universet, hvor han lærer om kærligheden, livet og døden. Men først og fremmest handler bogen om omsorg for de nære ting. Historien er skrevet af den franske forfatter Antoine de Saint-Exupérys, i 1943. Historien er så populær, at bogen er oversat til omkring 300 forskellige sprog og dialekter og allerede i 1950 udkom den på dansk.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Maleri: Blæk på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Den Lille Prins

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den Lille Prins | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt BAKAOS

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.