load icon
  • Tilbage
  • Observerende blikke og en hviskende gåde / Observing glances and a whispering riddle.|4|3

JAN GRAUS9651-10804

Observerende blikke og en hviskende gåde / Observing glances and a whispering riddle.

10.000 DKK

I en solbeskinnet have, hvor blomsterne blomstrede i al deres pragt, hvilede en gådefuld stemning. Observerende blikke svævede mellem de fire, mens en hviskende gåde fløj gennem luften som en ånd. Hemmelige øjne mødtes i nysgerrighed og hviskede gådens ord: 'Hvem er den, der ser dybt, men aldrig bliver set? En gåde, hvis svar kun afsløres gennem sjælens stille forståelse.' Og således blev gåden en kilde til uendelig undren og søgen efter sandhed i den solbeskinnede have.

Kunstner: Jan Graus
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Observerende blikke og en hviskende gåde / Observing glances and a whispering riddle.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Observerende blikke og en hviskende gåde / Observing glances and a whispering riddle. | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Jan Graus

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.