load icon
EVA VIG9606-10741

Blomster Fest

6.500 DKK

Mine malerier med blomster er mere end blot enkle repræsentationer. De inviterer beskueren til at udforske de mange elementer, der findes 'inde bag blomsterne'. Farverne er levende og rigt varierede, og med deres mangfoldighed af nuancer i baggrunden, som ligger dybt inde, passer de perfekt ind i en bred vifte af hjem. Kunstanmeldere har betegnet min stil som pointillistisk, som du kan læse i '101kunstnere2022-udgaven'. Jeg er fascineret af at indfange lysets skær i mine malerier, hvilket tilføjer en ekstra dimension til værkerne. Det er af stor betydning for mig, at mine malerier vækker glæde og frembringer smil, uanset hvor de bliver præsenteret eller placeret.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Blomster Fest

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Blomster Fest | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Eva Vig

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.