load icon
  • Tilbage
  • Pink cascade of flowers|3|3

INGE THØGERSEN9595-10729

Pink cascade of flowers

10.800 DKK

Et livligt actionmaleri på lyseblå , lyserød og brun baggrund ( kanterne er i den brune farve) med dryp- og linjeeffejter i 3 d i farver som kobber, guld, sort, hvid, gul, grøn og lilla. Mange detaljer og former. Kan hænge på begge leder- og er forberedt til begge dele. Fri fragt i Danmark

Kunstner: Inge Thøgersen
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Ekspressionisme
Produkt info:
Bredde: 150 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Pink cascade of flowers
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Pink cascade of flowers | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Pink cascade of flowers | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Thøgersen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.