load icon
DAISY DAHL9547-10667

Følelsen af sommer

12.500 DKK

Acryl på hørlærred, i dobbelt ramme for ekstra stabilitet og for et pænt visuelt udtryk, da rammen på maleriet har en dybde på 40 mm i stedet for standard 20 mm. Farven på maleriet er malet med kanten rundt, som giver en utrolig smukt afslutning, som gør maleriet træder mere frem. Fordelen ved flere malerier er at det kan strække sig større afhængig af hvor meget afstand/luft der ønskes mellem hvert maleri. Følelsen af sommer, er titlen på dette maleri. Ønsket var at skabe følelsen af sommer året rundt. Mens vi venter på sommeren, eller længslen efter sommer og ferie. Ferieminder, og gode oplevelser. De lange sommeraftener, solnedgang og is ved vandet. Måler: H 70 x B 150 cm (maleriet kan strække sig længere, hvis der gives 5-10 cm afstand mellem hvert maleri)

Kunstner: Daisy Dahl
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 150 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Følelsen af sommer

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Følelsen af sommer | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Daisy Dahl

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.