load icon
  • Tilbage
  • Blomstrende træ (Flowering tree)

LENE WEISS9454-10574

Blomstrende træ (Flowering tree)

4.000 DKK

Akryl inkl akryl pen på lærred. Jeg er fascineret af naturen, når den viser sin smukke styrke i sommerlyset. (Acrylics incl. pen on canvas. I am fascinated by nature, when it is showing its beautiful strength in the summer light.)

Kunstner: Lene Weiss
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Ekspressionisme
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Blomstrende træ (Flowering tree)

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Blomstrende træ (Flowering tree) | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Lene Weiss

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.