load icon
  • Tilbage
  • Mr Ingalls - retur til farstalden|0|3

DITTE MATTHIESEN9338-10453

Mr Ingalls - retur til farstalden

6.900 DKK

En nyfigurativ perle, hvis jeg selv skal sige! Midt i frustrationen over mængden af klamme mænd (og deres ditto konsekvensfrie ugerninger), dukkede faren i “Det lille hus på prærien” op i min indre biograf (ham har jeg altid tænkt, der var noget uldent ved) og efter at have nørdet lidt baggrundsresearch, stod det klart at titlen på billedet, skulle dedikeres ham! Detaljerigdommen i billedet er stor og der er mange finurlige referencer til blandt andet skuespilleren “behind the scenes”… Dem kan man få ved lejlighed ;-)

Kunstner: Ditte Matthiesen
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Mixed media
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Mr Ingalls - retur til farstalden

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Mr Ingalls - retur til farstalden | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Ditte Matthiesen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.