load icon
KIRSTEN VILLARRUEL9272-10386

Abstract Flowers

1.600 DKK

Abstrakt akrylmalerie på papir. Maleriet sælges med hvid passe partout og i sort kvalitetsramme med ægte glas. Størrelsen på værket uden ramme er 27x34 cm og med pass partout og ramme 40x50 cm.

Kunstner: Kirsten Villarruel
Segement:  Committed artist
Tegning: Akryl på akrylpapir
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 1,5 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Abstract Flowers

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Abstract Flowers | Tegning
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Kirsten Villarruel

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.