load icon
INGE MERETE GROSS9213-10317

Vi to

2.500 DKK

‘Vi to’ er et lille farverigt maleri af en mor med sit barn på ryggen Det lyser af kærligheden og nærheden. Intet skal få lov at skille dem ad. Om hun er hjemme eller i byen, om hun skal til købmand eller på arbejde, de følges ad. De ser de samme mennesker, de oplever de samme omgivelser. Vi to er ét. Men engang skal barnet ned og gå selv. Først skal det lære at kravle. En dag vil det rejse sig. Det vil løbe ind og ud imellem benene på hende, mens hun forretter sine gøremål. Det vil falde og slå sine knæ, og hun vil bøje sig ned og løfte det op i favnen og puste og kysse de små pusselanker. Og en dag vil barnet vove sig lidt længere væk. Måske bliver det optaget af en hund eller en fugl, og pludselig er mor udenfor mors rækkevidde. Det vil opdage, at det kan gå sine egne veje. Det vil få venner, forelske sig. Det vil blive skuffet, det vil blive svigtet – og mor må se magtesløs til. En dag vil underet ske, det vil selv få et barn, den dyrebareste gave i verden. Et lærerigt digt Kender du Kahlil Gibran smukke og sande digt: Jeres børn er ikke jeres børn. De er sønner og døtre af livets længsel mod sig selv. De kommer ved jer, men ikke af jer; Og selvom de er hos jer, tilhører de jer ikke. Jeres kærlighed kan I give dem, men ikke jeres tanker; For de har deres egne tanker. Deres legemer kan I yde husly, men ikke deres sjæle. For deres sjæle dvæler i huset af i morgen, som I ikke kan besøge, end ikke i jeres drømme. I kan stræbe efter at blive som dem; men søg ikke at danne dem i jeres eget billede. For livet bevæger sig ikke baglæns og dvæler ikke ved det forgangne. I er buerne, hvorfra jeres børn udsendes som levende pile. På uendelighedens bane har bueskytten målet for øje, og han spænder jer med al sin styrke, så hans pile må bevæge sig hastigt og langt. Glæd jer, når bueskytten spænder jer i sin hånd; For ligesom han elsker den flugtende pil, s åledes elsker han også buen, der bliver tilbage. Kahlil Gibran

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Vi to
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Vi to | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Vi to | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.