load icon
INGE MERETE GROSS9123

Mexico

5.100 DKK

Mexico er malet på hørlærred og oser af kvalitet. Det florlette og æteriske udtryk er kendetegnende for min malerstil, - når det lykkes. Det gør det ikke altid, men det gør her. Du ser to personer, men så luftige og lette, at du knaptaner, hvor den ene slutter og den anden begynder. De finurlige fingre på mandens højre hånd er et andet karakteristika, som går igen på mange af mine malerier. Højformatet er udfyldt til randen og kræver ikke meget vægplads. Når jeg har kaldt maleriet Mexico, skyldes dentmandens hat, sombrero. Selv har jeg aldrig selv været i Mexico. Men jeg prøver at lære spansk ;)

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Mexico
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Mexico | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.