load icon
INGE MERETE GROSS8987

Vogt dine ører

3.900 DKK

Vogt dine ører! Tag dig i agt, for hvad du lukker ind! Det, du putter i munden, går videre ned i maven og ud igen. Men det, der kommer ind i dine ører, det lejrer sig i din sjæl, og i dit hjerte. Det påvirker dine tanker og dine ord, dine følelser og dine gerninger. Og måske sender du det videre. Det gode, du hører, er det godt at sende videre. Det ikke-gode skal sorteres fra. Ellers er vi med til at øge ondskaben i verden. Fyren her står i et dilemma. Med det ene øre hører han noget godt og får lyserøde kinder. Med det andet øre hører han noget, der gør ham grøn i ansigtet. Næsen er blevet sort, og det er lige før, han har horn i ansigtet Vogt dine ører! - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Vogt dine ører
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Vogt dine ører | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.