load icon

Galleri

You are not alone

5.900 DKK (792 EURO)

Kunstner: SmaakArt
Maleri: Akvarelfarve på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning: Figurativ
Bredde: 120 cm
Højde: 90 cm

Kunst profil

Gobblerne appellerer til smilet

Det er 14 år siden den første Gobble tonede frem mit lærredi et mix af blandedeteknikker i akryl, tusch og oliepastel. Stilen er vel nærmest urban, naiv, for jeg eksperimenterer med atbruge det simple billedsprog til at formidle komplekse ting i livet.

Om Gobblerne komaf teknikken eller teknikken kaldte på Gobblerne ved jeg ikke ? menpludselig var de der. De var der somspor efter mennesker jeg mødte. Tanker, der myldrede. Ord og mundheld der komud på en anden måde end de var født.

Gobblerne tager og har taget mange former - med og udenlemmer, langstrakte, runde, buttede, påklædte, nøgne? ligesom vi andre! Deformes af lystige farver, af mennesker, forskelligheder, underfundigheder, finurligheder,livets op og nedture, bump på vejen, kærlighed og relationer.

De appellerer tit til barnets øje, men er tilegnet denlivserfarne.

Missionen er smilet

I det øjeblik jeg kan se, at beskueren bliver bevæget, detkan være en lille ændring i mimikken, en følelse, et smil eller, hvilket tilmin fryd sker ret ofte: En klar latter, så ved jeg, at jeg og Gobblerne erlykkedes i missionen. De har holdt et lille spejl op for den, der ser. For minmission er at trække smilet frem, atsprede varme og glæde, fortælle en lille historie og friholde sindet og detbelastede hoved fra verdens genvordigheder i nogle øjeblikke.

Gobblerne lever med selvironien som en befriende og, eftermin overbevisning, nødvendig livspartner. Det er denne selvironi ? enten som endirekte eksponent af tanker og følelser fra mit indre, eller som en kærligefterlysning på samme, hos mennesker jeg møder, ser og oplever - Gobblerne ividt omfang udtrykker.


Spørgsmål og fremvisning

Har du et spøgsmål mangler svar på, eller ønsker du en fremvisning, så tøv ikke med at skrive. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Tags

Send forespørgelse