load icon
VIVI BENDIXEN10316-11540

BIG EDDY no. 10

950 DKK

BIG EDDY Eddy har fået vokseværk. BIG EDDY til væggen kan give en fantastisk mulighed for at udforske kunstneriske udtryk og tilføje personlighed til dit rum. At kombinere et stort ansigt med mindre Eddy ansigter i en keramisk kunstinstallation kan skabe en interessant og dynamisk effekt på væggen. Big Eddy kan også hænge sammen eller på en gallerivæg blandt andet kunst.

Kunstner: Vivi Bendixen
Segement:  Experienced artist
Keramik: Stentøj
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 14 cm,  Højde: 17 cm,  Dybde: 8 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
BIG EDDY no. 10 | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Vivi Bendixen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.