load icon
MARGARITA KATCHAN10202-11419

Tid Rum og Os

5.000 DKK

Maleriet er lavet ved hjælp af oliemalingsteknik. Der er mange kunstneriske teknikker i verden, som konstant blander sig, ændrer sig og interagerer. For at opnå harmoni skal du skabe bestemte farvekombinationer og geometriske former for at fremkalde forskellige associationer. Jeg maler i stilarter tæt på modernisme, symbolisme, avantgarde, ekspressionisme, for at opnå harmoni, skabe bestemte farvekombinationer og geometriske former for at fremkalde forskellige associationer Mine malerier er en afspejling af mine tanker, visioner, poetiske billeder og indre oplevelser.

Kunstner: Margarita Katchan
Segement:  Experienced artist
Maleri: Olie på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Moderne
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 1 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Tid Rum og Os

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Tid Rum og Os | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Margarita Katchan

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.