load icon
DAISY DAHL10165-11398

Et stykke af Danmark

1.777 DKK

Et stykke af Danmark er en hyldest til unikke bygningsværker, varetegn og en enestående natur. Det er en serie af små unikke kunstværker, der med hver deres forskellige udtryk, bærer på historier. Fælles for alle kunstværker, er at fange en følelse, en stemning og en tidslomme, hvad enten det er naturen i sin reneste form, eller varetegn, og unikke bygningsværker. Alle malerierne i serien repræsenterer enten kultur eller natur, eller begge dele i en smuk symbiose. Det som fascinerer mig er den måde, hvorpå bygningerne interagerer med naturen. Hvordan farvekombinationer kan give vidt forskellige udtryk på det samme motiv. Jeg håber de små værker kan være katalysatorer for samtaler om vores identitet og vores fremtid. Acryl på hørlærred 30×30 cm – 4 cm bred kant. Farverne er malet med kanten rundt, for flot afslutning.

Kunstner: Daisy Dahl
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Et stykke af Danmark

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Et stykke af Danmark | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Daisy Dahl

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.