load icon
ANNA JOHANSEN8894-9949

Mytologisk kvinde

3.000 DKK

Skulpturen er kommet til ved modellering efter levende model. Posituren og modellens udstråling mindede om en figur jeg engang så på en udstilling om kunst fra Haiti, fra vodou-religionen, hvor folklore er blevet blandet med katolicismen. Denne ko-kvinde er en form af Erzulie Freda, som også kan portrætteres som Jomfru Maria. Gudinde for skønhed og den spirende kærlighed.

Kunstner: Anna Johansen
Segement:  Experienced artist
Keramik: Stentøj , glasur
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 20 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 25 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Mytologisk kvinde | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Anna Johansen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.