load icon

green-dot.pngAcademic Artists omfatter kunstnere, som lever op til medlemskriterierne for BKF (Billedkunstnernes Forbund) og/eller DBS (Dansk Billedhuggersamfund).

Kunstnere, i denne kategori, har typisk en anerkendt kunstfaglig uddannelse fra et af de store kunstakademier i Danmark eller i udlandet. Kunstnerne kan have været optaget på censurerede udstillinger, vundet priser og udført større offentlige udsmykningsopgaver. Kunstnerne her udstiller på anerkendte gallerier, og nogle af kunstnerne har også udstillinger bag sig i kunsthaller og på museer.

green-dot.pngKunstneren er blevet udvalgt af Kunstsamlingen eller kurator til, at være en del af segmentet Selected Artists.

Som Selected Artists er man forpligtet til at udstille og sælge sine kunstværker gennem Kunstsamlingen.dk

red-dot.pngExperienced Artists omfatter erfarne kunstnere med en skarp kunstnerisk profil. Kunstnere i denne kategori har en længere karriere bag sig. De arbejder professionelt med deres kunstneriske udtryk og kunsten har en høj kvalitet.

Kunstnere, i denne kategori, har en længere karriere bag sig med mange udstillinger i gallerier, kunstforeninger og på kunstmesser mm. i både Danmark og i udlandet.

yellow-dot.pngCommitted Artists omfatter dedikerede kunstnere, som er forholdsvis nye i faget. De har sandsynligvis ikke offentliggjort deres kunst på ret mange platforme endnu og er endnu ikke etablerede i kunstverden.

Kunstnerne, i denne kategori, har meget forskellige baggrunde og erfaringsgrundlag. Der stilles her ikke krav til, at kunstneren skal have en tydelig kunstnerisk profil, men kunstnerne skal stadig leve op til Kunstsamlingens krav om brug af kvalitetsmaterialer.