load icon

Officiel Disney-kunstner, Svend Høgh, udstiller malerier med de kendte figurer som Anders And og Mickey Mouse.


Kunstsamlingen er stolt over at kunne præsentere kunstværker fra Disney-kunstneren Svend Høgh i vores galleri i Waves shoppingcenter. I samarbejde med Disneyana+ kan Svend Høghs eksklusive malerier og akvareller med Disney-motiver ses udstillet fra fredag den 8.december og frem til jul.

Svend Høgh (født 1966) er Danmarks nye kunstkomet. Han har arbejdet som billedkunstner siden 2013 –¬ og er allerede repræsenteret på flere gallerier i ind- og udland, hvor hans blanding af hans egne figurer og kendte tegneseriefigurer vækker jubel. Svend Høgh har en fortid som chefredaktør på det legendariske danske tegneserieforlag Interpresse, hvor han blandt mange bladtitler stod for Basserne, Serie-Paraden med Steen og Stoffer samt Superman. Inden han blev ansat på Interpresse lavede Svend tegneserier, bl.a. i samarbejde med Rune T. Kidde, samtidig med at han udgav og skrev flere fanzines om tegneserier.

I 2017 antog Nordeuropas største galleri for Disneykunst, Disneyana+, Svend Høghs værker og er derfor er Svend nu officiel Disney-kunstner. Svends på en gang intuitive og stramme streg har særdeles høj international klasse og det er derfor en stor ære for Kunstsamlingen at Disneyana+ og Svend Høgh har valgt os som samarbejdspartner og galleri. Vi glæder os til at udstille Svends Disney-kunstværker til glæde for dig og Kunstsamlingens mange kunder.

Svend er autodidakt billedkunstner med en kommunikativ uddannelse som baggrund. Han maler med akryl såvel som olie. På Kunstsamlingen.dk kan du udover at finde originale malerier af hans katte, hunde, køer og ugler også finde litografier af Svend populære motiver. Fællesnævneren for Svends kunst er livsglæden, de intense farver, den gode og stemning og ikke mindst humoren i værkerne.

"Gallerier og kunder fortæller at mine malerier oser af livsglæde og farver, og det glæder mig. Jeg forsøger nemlig at arbejde intuitivt og stramt på en og samme tid og altid med et glimt i øjet. I mit univers optræder der dyr med menneskelige egenskaber og jeg håber, du kan nikke genkendende til situationerne," siger Svend Høgh og fortsætter "Kenny og Christine arbejder utroligt dedikeret med at promovere deres kunstnere. Vores tætte samarbejde sikrer at du får det helt rigtige maleri til dit hjem."

Share on Facebook

Event info

Dato:Fredag den 8. december, kl. 17 til 19
Sted:Waves shoppingcenter, Over Bølgen 23A, 2670 Greve
Pakering:Indgang F
Kontakt:Kenny Amelung, 71 78 01 37