load icon
BAKAOS9665-10827

Diversitet

14.000 DKK

Vi lever i en mangfoldig verden med MASSER af forskelligheder og det er disse forskelligheder der gør verden til et spændende sted at være. Det kan bl.a. være i forhold til hvordan vi ser ud, vores etnicitet, kultur, evner, seksualitet, tanker.... osv. Det er vores forskelligheder der gør os hver især unikke og som gør at vi alle kan bidrage til verden med forskellige ting. Vi kan mere, når vi holder sammen, hjælper hinanden og samarbejder. I BAKAOS’ værk vikler alskens forskellige væsner sig ind i hinanden. Ikke to er ens.... og de passer ind i hinanden. Forskelligheder, og accepten af forskelligheder, giver balance og harmoni. Værket er en hyldest til mangfoldighed og verdens forskelligheder og en påmindelse om at vi skal huske at acceptere, omfavne og værdsætte hinandens forskelligheder. Hvis vi kan det bidrager vi alle til fred! Til fred i verden mennesker imellem, samt den indre fred inde i os selv.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Maleri: Blæk på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Diversitet

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Diversitet | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt BAKAOS

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.