load icon
  • Tilbage
  • VITA fra værket: Circle of Life (et 'vokseværk')|x|8

BAKAOS5485-6336

VITA fra værket: Circle of Life (et 'vokseværk')

Kontakt for pris

VITA, betyder liv. VITA er en del af et større værk, et såkaldt vokseværk, der udspringer i min installation 'Circle of Life' der består af 4 dukker og en urne, og som beskriver/symboliserer livet og døden på en smuk måde. Vokseværket går ud på, at der løbende kommer nye figurer til værket, og hvor udvalgte dukker sættes til salg, dog på nogle særlige betingelser.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Kunst:  Pigmenteret blæk , Mannequindukke
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 185 cm,  Dybde: 40 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
VITA fra værket: Circle of Life (et 'vokseværk') | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt BAKAOS

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.