load icon

Drift & Sikkerhed

Sikkerhed

Hos Kunstsamlingen er jeres data i sikre hænder. Al kommunikation mellem dig som Kunstner og ArtPlan sker via en 2048 bit krypteret SSL forbindelse. Dette gør, at informationer mellem systemet og din browser ikke kan opfanges af andre personer. Da det er vigtigt for os, at vores kunder er beskyttet så meget som muligt, vurdere og udbygger vi løbende vores sikkerhedsmekanismer, så de er up-to-date og så sikre som muligt. På den måde undgår vi, at uautoriserede personer kan få adgang til jeres konto eller data.


Stabilitet

Det er vigtigt for os, at I kan tilgå ArtPlan, når I har behov for det, og vi bestræber os derfor på en så høj oppetid som muligt. Vores server er placeret hos et professionelt dansk hosting-firma, og vi overvåger konstant dens drift. Skulle ArtPlan være nede, kan vi derfor tage hånd om det med det samme. Vores oppetid ligger som regel på 99,9%. Den primære grund til nedetid er, når vi laver en opdatering på systemet. Vi forsøger at reducere de mulige forstyrrelser for vores kunder ved altid at lave opdateringerne sent om natten eller meget tidligt om morgenen, og de vil normalt ikke vare mere end en time. Alle systemer kører i virtuelle miljøer der hurtigt kan genskabes, hvis vi eller udbyder skulle rammes af et kritisk nedbrud.

Backup

Der tages backup af alle data hver dag. Denne backup bliver placeret i et andet hosting-miljø for at minimere chancen for tab af både primære data og backup data. På den måde er sandsynligheden for, at begge miljøer rammes af samme strømnedbrud eller på samme tid af andre problemer stort set fraværende. Vi kan derfor sikre, at skulle uheldet være ude, kan alle data blive gendannet, så de er max 24 timer gamle.


Fortrolige data

Hos Kunstsamlingen bliver alle jeres data behandlet som fortrolige oplysninger. De oplysninger, I behandler i systemet, vil derfor aldrig blive videregivet til tredje part eller blive brugt internt i vores firma. Vi gør dette for at sikre, at det kun er jer, der bestemmer, hvad jeres data bruges til. De eneste data, der bruges internt i vores firma, er oplysninger om jeres konto, så vi kan yde den bedst mulige support. Vi opbevarer ikke nogen dankort informationer om vores kunder.