load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Saryn Muldrow
denmark

Saryn Muldrow

Jeg er født i Los Angeles, Californien i 1964, er datter af en dansk mor som var en meget dygtig kolorist og en amerikansk far som var én af datidens mest anerkendte fotografer indenfor sit felt, så kunst har jeg fået ind med modermælken.
Selv har jeg en fortid indenfor konkurrence fitness på verdensplan og efter en fantastisk karriere blandt verdens bedste fitnessatleter, var der stadig masser af indre energi og passion, der skulle udleves. Derfor blev håndvægtene skiftet ud med malerpensler.

Ligesom i min professionelle fitnesskarriere har jeg dyrket den rå styrke kombineret med det feminine. Det kommer også til udtryk i mine malerier, hvor jeg udtrykker min passion for kroppens fysik, den feminine fremtoning og kunstens fantasi i nogle til tider forførende værker.
Jeg har aldrig været bange for at gå nye veje og er derfor konstant eksperimenterende uden af den grund at miste mit personlige udtryk i malerierne.

I det jeg finder stor tilfredshed i at male figurativt, er nogle af mine nyeste værker bl.a. inspireret Shibari, -Japansk bindekunst, hvor kroppen er i centrum på en pikant og sensuel måde. Jeg maler også abstrakt, da det giver mig frihed til at hente indtryk og stemninger fra mine omgivelser, som så kommer til udtryk på lærredet i en skøn forening af jordfarver tilsat en anelse pang.