load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Kim Weber Priesum
denmark

Kim Weber Priesum

Jeg er født i 1952, opvokset i Avedøre, men har boet det meste af mit voksne liv i Ølstykke. Jeg er uddannet som lærer og virkede i en årrække som lærer på Baunehøjskolen i Jyllinge med undervisning i blandt andet formning og billedkunst. De seneste 30 år har jeg som selvstændig arbejdet med oversættelse af computersoftware og relaterede it-materialer.

I alle årene har jeg tegnet, malet og interesseret mig for at frembringe kunst og billeder. Tidligere var det mest med tusch og akvarel med fokus på illustrationer i bøger og aviser, men nu maler jeg mest med akryl og olie på lærred. Inspirationen og motiverne til malerierne kommer fra de mange rejser rundt i verden, fra naturen og fra spændende arkitektur. Jeg maler ud fra hukommelsen, og i sjældne tilfælde med udgangspunkt i fotos. Jeg er meget optaget af at forfine teknikker og afprøve nye teknikker.

Jeg foretrækker at male abstrakte figurative billeder med en tilføjet surrealistisk vinkel. Du kan altid kontakte mig for at bestille et maleri, som skal tilpasses netop dine omgivelser og behov.