load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Maj-Britt Henriksen
denmark

Maj-Britt Henriksen

Kunsten har altid været mit frirum. Her jeg søger til når jeg har brug for at slappe af, reflektere over dagens forløb og få ladet op igen til næste dag.

Jeg elsker at begive mig ud i naturen, både selv men også sammen med familien. Det er også derfor, at meget af inspiration til mine motiver kommer fra naturen. Der kommer dog også masser af inspiration fra min dagligdag. Når jeg får reflekteret over dagen, er det ofte at jeg fyldes med ideer til nye motiver.

Jeg har hele mit liv elsket at udfolde mig kreativt, men det er først indenfor de senere år jeg har fundet interesse i akvarel. Da jeg valgte at springe ud i det, vidste jeg også at jeg ville gribe det anderledes an. Det handler om at eksperimentere og prøve nye ting af. Det er så endt ud med denne form for akvarel, hvor jeg mixer akvarel, ink og flydende akryl. Det giver en helt særlig dybde og struktur i motivet. Jeg fylder aldrig motivet helt ud med farve, men bevarer hvide kanter mellem stregerne. Det er med til at skabe liv og luft i billedet.