load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Poul Christensen

Poul Christensen

Mit kamera er min pensel
Jeg har tilbragt mere end 30 år inden for fotografering. Jeg begyndte min livslange passion i 1989.
Jeg havde aldrig planlagt at blive fotograf, men en tur rundt i verden i 1989 skabte en gnist.
Jeg kommer fra en kreativ familie, min bedstefar på min mors side var snedker, der var opmærksom på detaljer som ingen anden person, jeg har mødt. Min bedstefar på min fars side var en traditionel bogbinder, som elskede at male og skulpturere, og selvom min far valgte en anden branche, elskede han altid tegnekunsten.
Gennem årene har jeg prøvet næsten alt indenfor fotografering - i Danmark og rundt omkring i Europa. Kunderne spænder fra den nye lille virksomhed, der havde brug for fotos til deres nye hjemmeside, til globale virksomheder, der har brug for dokumentation til verdensomspændende produktlanceringer.
Erfaringerne fra at arbejde i forskellige brancher og med så mange mennesker så mange steder har givet mig en gave i livet. Jeg elsker samtalerne med mennesker, jeg elsker processen med at få den rigtige idé til jobbet, finde lokationen, lyset, vinklen og arbejde med det i postproduktionen.
Kunst er overalt – også de steder, du mindst forventer at finde den. For mange år siden fik jeg muligheden for at fange kunst til en virksomhed, og det kickstartede mine kreationer. Det har ført til mange flere jobs og ofte er opgaven at rette op på rum, der kræver energi og struktur.
Min inspiration finder jeg hovedsageligt i naturen og alle værker er et resultat af dét, jeg fanger med mit kamera. Jeg leger videre med billedet indtil jeg har fundet de rette strukturer, farver, dybder eller dét helt særlige, som hører til præcis det værk.
De fleste af værkerne er farverige, kontrastfulde og store, fordi de skal opleves - ikke bare ses. De må gerne vække nysgerrighed, glæde og lysten til at se mere.
Fotokunsten er for mig berigende og meget tilfredsstillende at kreere, helt ligesom jeg også får positive energier af at nyde andres kunst.
For mig er kunst et frirum til at opleve, som jeg ikke kan undvære.

Mine værker

All in af Poul Christensen
160⨯120 cm (H⨯W)
Kontakt for pris
Ny af Poul Christensen

Ny

120⨯160 cm (H⨯W)
Kontakt for pris

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!