load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Lena Moe

Lena Moe

Min interesse for kunst startede i en tidlig alder, men jeg begyndte først selv at male, da jeg flyttede til Provence i det sydlige Frankrig i 1999.

Efter en lang pause hvor jeg stiftede familie og egen forretning i Frankrig, Monaco og Danmark, genoptog jeg maleriet i januar 2021, og jeg har fortsat lige siden.

Jeg er 100% autodidakt kunstmaler. Jeg har en baggrund i rejse- og restaurationsbranchen hvilket har givet mig mange spændende oplevelser rundt omkring i verden. Jeg har boet i forskellige lande i over 20 år af mit liv heraf 16 i Sydfrankrig og de franske alper.

Jeg maler abstrakt kunst og gerne i mange og stærke farver. Min inspiration henter jeg fra min intuition, min fantasi samt fra andre kunstnere. Min fascination ligger blandt andet hos de store ekspressionistiske kunstnere som Jackson Pollock, Mark Rothko, Willem de Koonig, Henri Matisse og Pablo Picasso, – sidstnævnte især fra hans “erotiske” neoklassisistiske periode i 30’erne. Selvfølgelig er jeg også fascineret af Renæssancens malere samt de store franske impressionister Monet, Manet, Renoir, Cezanne etc.

Jeg maler af fri fantasi og inspiration fra andre kunstnere, og jeg elsker at “flyve væk” og nyde stilheden og glæden imens jeg gør det. Jeg opfatter min passion for malerkunsten lidt som en kærlighedsrelation, idet den fremkalder en masse forskellige følelser i mig, – deriblandt: Lykke, Glæde, Stolthed, Savn og Tilfredshed.

Mine værker

L'arc en Ciel af Lena Moe
100⨯120 cm (H⨯W)
5.000 DKK
La Pluie Dorée af Lena Moe
90⨯120 cm (H⨯W)
4.000 DKK
Grande Soeur af Lena Moe
90⨯70 cm (H⨯W)
4.200 DKK
Petite Soeur af Lena Moe
90⨯70 cm (H⨯W)
4.200 DKK
En Passant af Lena Moe
100⨯120 cm (H⨯W)
5.000 DKK
L'automne af Lena Moe
90⨯70 cm (H⨯W)
4.000 DKK
Jardin Exotique af Lena Moe
100⨯80 cm (H⨯W)
3.600 DKK

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!