load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Nina Augustinussen

Nina Augustinussen

Kunst kan stimulere vores følelser, inspirere, give frihed til at kommunikere, forvandle og give dybde til et rum udelukkende på grund af farver, form og struktur.
Mine malerier tager ofte udgangspunkt i naturen: de fantastiske farver, når den er rå og barsk, og når den overrasker på godt og ondt. Det er her magien opstår og lige præcis der, hvor maleriet får sin helt egen historie. At male er min måde at vise min kreativitet, at finde ro og fordybelse. Hver gang får jeg en ubeskrivelig følelse i kroppen, når jeg mærker, at et maleri er færdigt.
Jeg elsker at udfordre mig selv, og derfor er der hele tiden nyde ideer, som skal afprøves. Jeg er vild med at skabe og se, hvordan idéer kan blive til virkelighed. Min kreative proces udspringer af idéer, jeg får af mennesker omkring mig, stemninger, bygningsværker og naturen. Ofte kan jeg slet ikke vente med at komme igang med et maleri, som er akryl på lærred. Det nærmest kribler i mine fingre for at skabe, og når jeg først starter på det store lærred, glemmer jeg alt om tid og sted.

Mine værker

The Sightless Eye af Nina Augustinussen
150⨯150 cm (H⨯W)
8.800 DKK
River of Reflection af Nina Augustinussen
120⨯200 cm (H⨯W)
9.600 DKK
Abyss af Nina Augustinussen
100⨯150 cm (H⨯W)
4.600 DKK

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!