load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Helene Samdal

Helene Samdal

Hej, mit navn er Helene Samdal

Engang ... tilbage i 2014 for at være mere præcis, etablerede jeg PenInked af Helene Samdal. Det var i begyndelsen af ​​min rejse og ønske om at blive kunstner. Jeg havde for nylig modtaget min bachelor i Visuel kommunikation; grafisk design og illustration. På det tidspunkt dominerede digital kunst det digitale landskab. Selvom digitalt design og kunst bestemt har sine fordele, mangler det dog noget af sjælen og individualiteten fra den enkelte kunstner. Ved at følge denne tankegang begyndte jeg min egen rejse tilbage til de mere traditionelle teknikker og materialer-portrætter med elementer fra naturen, som planter og dyreliv. Det kunne være den meget tætte forbindelse til og kærlighed til naturen, som blev installeret på mig i en tidlig alder.

For at følge skæbnen og traditionen for ambitiøse kunstnere besluttede jeg at flytte til en metropol og kunstnerisk by, og etablerede mig i den stadigt spændende og kulturelle København. Jeg ankom i 2016, og jeg trives, arbejder hårdt på at producere nye kunstværker, og at videreudvikle mig.
Mit formål er at sigte mod nye højder og udvikle mig i mit kunst.

Eventuelt interesserede i at se eller købe et maleri, er altid velkommen til at aftale at træffes for en helt uforpligtigende samtale for observation af mine malerier her i København.

Du kan se alle mine kunstværk og kontaktoplysninger på min hjemmeside www.helenesamdal.com

Mine værker

Personlighed 2 af Helene Samdal
60⨯45 cm (H⨯W)
3.500 DKK
Usynlig af Helene Samdal
40⨯30 cm (H⨯W)
3.000 DKK
Personlighed af Helene Samdal
60⨯45 cm (H⨯W)
4.000 DKK

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!