load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


#ICAN 7

Hanne Nehmar

Hanne Nehmar

Som billedkunstner arbejder jeg i akryl og mixed media, primært figurativt. Selv efter have været igennem flere udtryk som abstrakt maleri, surrealisme og grafik, vender jeg ofte tilbage til det figurative.

Jeg er født i Stockholm og flyttede til København som 9-årig. Jeg er vokset op i og har været en del af et internationalt miljø med mange kulturer og nationaliteter, og dette har ofte sat sine præg på mine værker. Inspirationen får jeg mange steder fra. Det kan være politiske strømninger i tiden, som kalder på et statement i mig, over til stemninger og kontraster, og hvad der ellers banker på for at komme ud.

I øjeblikket arbejder jeg på min serie #ICAN, som er hyldest til kvinder og minoriteter i den 3. verden, som kæmper hårdt for deres basale rettigheder. Her bruger jeg russiske ikon som udgangspunkt og inspiration.


I am an autodidact contemporary artist working with acrylic and mixed media.

Born in Stockholm, Sweden, by Danish parents and moved to Copenhagen at the age of 9.
Grown up and always worked in an international environment with many nationalities, my works often show influences from many cultures.

I get my inspiration from multiple sources and impressions, being it the urge to make a statement of political trends or to contrasts and moods. Most of my works have a figurative touch, but I have experimented with several isms, e.g. abstract painting, surrealism, graphic - and am always open to challenge my curiosity.

The present series #ICANs I am working on are tributes to women and minorities from third world countries fighting for their rights. Here I use the Russian icons as inspiration to underline my message in the works.

Udstilling/CV:

  • Censoreret udstilling, Hillerød Kunstdage, 2019
  • Censurfri, Randers, august 2019
  • Ærø Kunsthøjskole, malerkurser

Mine værker

#ICAN 7 af Hanne Nehmar
90⨯70 cm (H⨯W)
4.500 DKK
#ICAN 3 af Hanne Nehmar
60⨯50 cm (H⨯W)
2.400 DKK
#ICAN 4 af Hanne Nehmar
60⨯50 cm (H⨯W)
2.400 DKK

Følg mig på de sociale medier

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre, da kunstkøbet går ubeskåret til kunstneren.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!