load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Mette Halkjær Rasmussen
denmark

Mette Halkjær Rasmussen

Hej til alle. Jeg hedder Mette Halkjær Rasmussen, kunstnernavn Reajklah. Jeg har de sidste par år arbejdet på at videreudvikle min selvlærte maleteknik, som gør at alle mine værker i dag er malet med et plastikkort der har samme størrelse som et kreditkort. Jeg maler i frihånd og benytter mig af lag på lag teknik, som jeg syntes skaber en interessant effekt, hvorfra mine værker formidler de historier jeg finder spændende at fortolke kunstnerisk.
Processen fra tanke til lærred er for mig en fordybende proces, hvor jeg omdanner mine tanker til et konkret billede for mit indre blik. Billedet er dog aldrig helt fastlagt på forhånd i farvekombinationer, det er en proces jeg holder af at nørde med undervej.
Mine værker udspringer alle af et personligt engagement, følelser, oplevelser, samt stillingtagende til livets realiteter. Hvor jeg forsøger at sætte realisme og symboler i nye kontekster, og hvor jeg bestræber mig meget på, at mine egne holdninger og meninger træder i baggrunden så beskueren gennem egen indgangsvinkel til ironi, humor og alvor kan skabe sin egen forståelsesramme af budskaberne i mine værker som oftest er flertydige.

Vær den første til at se Mette Halkjær Rasmussen's nye kunstværker

Mine værker

Søgningen gav ingen resultater.

Følg mig på de sociale medier

Udstillings Datoer


Udstillinger

CPH Art Space Kbh. Docken
CPH Art Space Odense Filosoffen
Art Nordic Kbh.
Odense kunstforening

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre, da kunstkøbet går ubeskåret til kunstneren.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!