load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Tania Bensimon

I 2016 meldte jeg mig på et portrætkursus, og blev der for alvor bidt af at male. I årene efter var det portrætter jeg fordybede mig i, og hovedsageligt det jeg malede. Men de sidste par år har jeg 'leget' med det abstrakte. Når jeg kalder det 'lege', er det fordi det ofte er sådan det føles når jeg maler abstrakt. Jeg prøver at give slip på kontrollen i den første del af processen, ikke tænke over hvad og hvordan jeg gør, ikke tænke på resultatet. Og her føles det som en leg - det er sjovt, frit og giver energi og glæde. Senere i processen - ja, da kommer overvejelserne, beslutningerne og frustrationerne - jeg skifter retning, jeg ser andre muligheder, jeg fortryder, jeg eksperimenterer.

Som du vil bemærke, er min abstrakte malerier meget forskellige , for hver dag er forskellig, mit humør er forskelligt, det der optager mig ændrer sig - og så er jeg nysgerrig, -nysgerrig på farver/farvekombinationer , teknikker og lader mig let rive med af nuet. Mine malerier har derfor forskellige udtryk.

Jeg fortrækker at male på større lærreder, da jeg har brug for at kunne bevæge mig rundt på lærredet - bruge store armbevægelser.

Jeg maler på fuld tid i mit dejlige atelier, som ligger midt ude i den skønneste natur. Men hver onsdag tager jeg til Kunstværket i Lejre, hvor jeg modtager sparring og inspiration fra andre kunstnere.

BH Tania BensimonMine værker

Burned dreams af Tania Bensimon
100⨯100 cm (H⨯W)
9.500 DKK
First man on moon af Tania Bensimon
150⨯150 cm (H⨯W)
8.500 DKK
Stormy af Tania Bensimon
100⨯100 cm (H⨯W)
7.500 DKK

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!