load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Alexander Mulvad

Mit navn er Alexander Esmann Mulvad. Jeg arbejder som moderne kunstner. Jeg maler hovedsageligt på lærreder med akrylmaling og forsøger konstant, at udvikle mine kunstneriske evner. Al min inspiration til mine malerier, kommer fra mine tanker. Mine malerier er et forsøg på at male mine følelser ud af mit indre.


Former, farver, sammenhænge og udtryk har altid interesseret mig meget. Derfor har jeg valgt den abstrakte kunst til. Det er fantastisk, hvordan man kan udtrykke sig gennem den abstrakte kunst. Man behøver ikke at male et motiv, som direkte forstiller noget, men male motiver hvor modtageren af maleriet alligevel kan sætte sig ind i det, forstå og danne sine egene historier og billeder ud fra de abstrakte mønstre.

Efter en stor nedtur i mit liv, blev jeg grebet af den abstrakte kunst - jeg kunne nu mentalt forlade tid, sted og rum. Jeg kunne befinde mig i en tilstand hvor jeg var fuldkommen optaget af former, budskaber og kunsten. Derfor var den abstrakte kunst for mig, en terapeutisk metode til at komme tilbage til livet, og finde mig selv og min vej.


Mine værker

Leave me in wonderland af Alexander Mulvad
200⨯120 cm (H⨯B)
22.000 DKK
He had a dance with the devil af Alexander Mulvad
100⨯180 cm (H⨯B)
8.700 DKK

Udstillinger

Sociale medier

Tags

Kontakt kunstneren

Herunder kan du kontakte Alexander Mulvad direkte pr. mail. Alle forespørgsler videresendes til kunstneren.
Bemærk: Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

See the artists art work on your own wall

PictureOnTheWall