load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


I Danmark er jeg født

Inge Thøgersen

Præsentation:

Sammen med 8 andre billedkunstnere har jeg værksted i kunstnerfællesskabet i Barakken, Bispevej 9 i Stavtrup ved Aarhus.

Baggrund:

Jeg er uddannet socialrådgiver og familieterapeut. Jeg arbejder stadig som familieterapeut. Jeg har malet gennem mange år, gået på utallige kurser og undervisning, jeg er- og har været medlem af flere forskellige inspirations-og læringsgrupper igennem mange år.

Inspiration:

Flere af billederne gemmer på en hverdagshistorie fra det virkelige liv, omsat til farver og former, en skæv vinkel eller udtrykker en drøm eller en forandring. Jeg er fascineret af menneskelige relationer, styrker, overlevelseskraft i det evigt foranderlige og ofte overraskende menneskeliv. Oftest genspejler billederne den optimisme, som jeg oplever findes hos de fleste mennesker, selv når vanskeligheder i perioder forsøger at spærre for udsigten.

Udover mennesker er naturen og musik en konstant inspirationskilde. Lyset, lyden, stemninger, farver, former, små detaljer og smukke udsigter. Jeg tager mange fotos, som direkte men oftest indirekte inspirerer mig med en stemning eller en ide til et billede.

Billederne skal helst gerne tale videre til fantasien og fortælle deres egne historier. Jeg er mest optaget af at skabe positiv energi, optimisme og glæde. Jeg har valgt, at det er den vinkel, som indtil videre kommer til udtryk i mine billeder.

Hvor der ikke er angivet andet, er de udstilledebilleder malet med akryl på lærred og mange lag ovenpå hinanden. Jeg maler med spartel, pensler,udtjente kontokort, pinde, papstykker, svampe og mest af alt med fingrene.

Jeg har udstillet gennem mange år i forskellige kunstforeninger i Danmark, på nogle gallerier i Danmark, Hamburg og Lissabon. Derudover har jeg bl.a. deltaget i udstillinger i Kosovo, New York og Italien.

Der er altid mulighed for at komme på et uforpligtigende besøg for et billedkig i mit værksted.


Mine værker

I Danmark er jeg født af Inge Thøgersen
150⨯120 cm (H⨯W)
9.800 DKK
Når solen kommer frem igen af Inge Thøgersen
120⨯120 cm (H⨯W)
9.000 DKK

Følg mig på de sociale medier

Udstillings Datoer


Udstillinger

Diverse kunstforeninger i virksomheder
Østhimmerlands kunstforening, udstilling i Buderup Ødekirke i Støvring Galleri Colorida, Lissabon
Galleri Blokhus,
Galleri Tidsrummet,
'Åbne døre ' Forårsudstilling i Aarhus hvert år siden 2012
Påskeudstilling på Gasværket, Brabrand,Galleri Korsbjerg
Galleri Art Danmark
“on the Edge”, udstilling Trevisan international Art, galleria de Marchi, Bologna, Italy fra 19. november til 1. december 2011,Skagen kunstmesse

“Beyond the Europe”, Autumn salon art Gallery, Gjilan, Kosovo fra 26.9. til 6.10 2011

Udstilling på Galleri Marziart international i Hamburg august 2011,

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre, da kunstkøbet går ubeskåret til kunstneren.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!