pixel
load icon

Charlotte Bøgh Aagaard

Charlotte Bøgh Aagaard har siden 2008 arbejdet fuldtid som kunstner og har en let genkendelig personlig stil. I atelieret i Greve arbejder Charlotte med olie eller akryl på lærred, samt bronze.

Det brudte træ er et væsentligt element i Charlottes malerier og har sin egen symbolik. Charlotte arbejder med kontraster på flere planer. Nogle gange er der mennesker til stede, andre gange ikke.

'Der skal være spænding i mine malerier, og de skal have elementer af enkelthed, vægtløshed, og tidløshed. For mig er det vigtigt, malerierne er åbne for fortolkning og indlevelse.

Inspirationen får jeg ofte indefra, men også fra naturens former og farver. Et træs skulpturelle form, mellemrummene som grene danner, er ofte meget smukke og dragende former, også rent symbolsk.

Kontraster skaber liv og energi. Jeg arbejder meget med kontraster, både i malemåden, ren intuition/tænkte elementer, lys/mørke- og farvekontraster, og det fine mod det grove.

Andre elementer, der er væsentlige for mig, er farvernes blødhed, stoflighed, og de strukturer der fremkommer, når forskelligt materiale blander sig.'


Selv om Charlottes billeder og figurer kan være markante og skarpe i sit enkle kontrastfyldte udtryk, føler man en ro og harmoni, når man betragter de værker hun skaber med sikker hånd og stor æstetisk sans.

My best artworks

Catching colours af Charlotte Bøgh Aagaard
Flying Through af Charlotte Bøgh Aagaard
Tree in Three / Blue fragments af Charlotte Bøgh Aagaard
At Peace af Charlotte Bøgh Aagaard
Wings of fragments V af Charlotte Bøgh Aagaard
Wings of fragments VI af Charlotte Bøgh Aagaard

Exhibition Calendar

Tags

Questions

Do you have a question, do not hesitate to write.

See the artists art work on your own wall