load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Malouca Metthe Agerbo Thomassen

At fortælle små eventyr igennem mine værker har altid været en stor passion for mig. Inspirationen til mine værker finder jeg flere steder, nogle gange er det fra min Fascination af gamle myter og fortællinger om væsner som lever i skoven, gamle sagn om en svundne tid, Romantisme er også stor del af mine værker, da jeg nok er en romantikker. Jeg finder også min inspiration ude i naturen omkring mig i Viborg og specielt omkring en af de lokale søer Søndersø. Den stil som jeg maler på, er en teknik som jeg selv har udviklet og som gør mine malerier specielle. Jeg bruger tit et par måneder pr billeder, da det er vigtigt for mig at hvert lille penselstrøg er perfekt. Min kunst har også givet mig mange udstillinger i udlandet og yderligere fik jeg sidste år 5 kunstpriser i Italien. Mine malerier blev også kurated af Dott Salvatore Russo og af D. Sylvie Grassi Art Curator in Milano. Mine malerier henvender sig til dig som elsker romantik, dansende Elver, drager og enhjørninge. Hvert maleri er unikt og hvert maleri er en lille bid af mig. Jeg håber at du vil få lige så meget glæde af disse malerier som jeg.


Jeg har været så heldig at få mine malerier ind hos Exclusive Arts gallery in Wisconsin, hvilket betyder at de værker som du ser her, er udstillet i dette Galleri. Ved køb af mine malerier, kontakt da www.exclusiveartsgallery.com


Udstillinger i udlandet :

London, Shanghai, Milano, Firenze, Venedig, Rom, Rotterdam, Montreal, Monte Carlo

Mine værker

The Fairy of the Flower Island  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
50⨯50 cm (H⨯B)
1.200 DKK
The Fairy of the Lake  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
50⨯50 cm (H⨯B)
1.200 DKK
Værnetræet  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
80⨯80 cm (H⨯B)
6.500 DKK
The Secret Wood of Roses  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
50⨯50 cm (H⨯B)
10.269 DKK
The Fairy of the Mist  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
50⨯50 cm (H⨯B)
3.000 DKK
The Secret Castle Of the Dragon  af Malouca Metthe Agerbo Thomassen
80⨯80 cm (H⨯B)
32.862 DKK

Udstillinger

Sociale medier

Tags

Kontakt kunstneren

Herunder kan du kontakte Malouca Metthe Agerbo Thomassen direkte pr. mail. Alle forespørgsler videresendes til kunstneren.
Bemærk: Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

See the artists art work on your own wall

PictureOnTheWall