load icon
BAKAOS4212

Plads til forskellighed

6.500 DKK

Vi lever i en verden med MASSER af forskelligheder, og det er netop alle disse forskelligheder der gør os hver især unikke, og som gør verden så spændende! Mine værker invaderes af alskens væsner i forskellige størrelser, former og farver - netop for at hylde og værdsætte hinandens forskelligheder, og acceptere/omfavne at vi ikke alle er ens - og så ellers sige SKRÅT OP til Janteloven! Tegnet maleri.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Tegning: Pigmenteret blæk på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Stor tegning
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Plads til forskellighed

Kontakt BAKAOS personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.