load icon
CAROLINE SCHEIBEL3259-3947

Tre vise mænd nr2

1.650 DKK

UNIKA. Original grafik, forearbejdet i blæk (Black indian Ink, Winsor & Newton Sennelier Indian Ink, Royal talens tegnblæk ) College med farve illustrationer (Winsor & Newton Professional) Pigment på papir, med dokumenteret lang holdbarhed på ekslusive papirtyper fra f.eks. Hahnemühle og Canson mfl

Kunstner: Caroline Scheibel
Segement:  Experienced artist
Tegning: Mixed media
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 50 cm,
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Tre vise mænd nr2

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Tre vise mænd nr2 | Tegning
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Caroline Scheibel

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.