load icon
  • Tilbage
  • Den standhaftige tinsoldat

FLEMMING JØRGENSEN9391-10508

Den standhaftige tinsoldat

6.500 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Den standhaftige tinsoldat' er et eventyr af H.C. Andersen om en lille tinsoldat, der er støbt med et ben opad. Han forelsker sig i en ballerina i papir, der står på ét ben, men bliver skubbet ud af vinduet af en jaloux jack-in-the-box. Tinsoldaten havner i en flod, hvor han overvinder mange farer og udfordringer, herunder en farlig rotte og et ildelugtende kloaksystem, for at komme tilbage til sin ballerina. Til sidst ender han i en ovn, hvor han smelter sammen med en anden tinsoldat, der også havde ét ben opad, men de to hjerteformede klumper af tinnn smelter sammen til noget, der minder om en knap og som findes af ballerinaen.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 18 cm,  Højde: 27 cm,  Dybde: 5 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den standhaftige tinsoldat | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.