load icon
FLEMMING JØRGENSEN9390-10507

Nattergalen

6.200 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Nattergalen' er et eventyr af H.C. Andersen om en kejser, der blev begejstret for en nattergalens smukke sang og lod den bringe til sit palads. Kejseren modtog senere en kunstig nattergal, som han syntes var endnu smukkere end den rigtige nattergal, men da kejseren blev syg, var det kun den rigtige nattergal, der kunne redde hans liv med sin sang. Kejseren lærer en vigtig lektion om, at kunstige ting ikke kan erstatte den ægte vare og om, at skønheden findes i det simple og naturlige.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 15 cm,  Højde: 24 cm,  Dybde: 5 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Nattergalen | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.