load icon
  • Tilbage
  • Prinsessen på ærten|0|5

FLEMMING JØRGENSEN9389-10506

Prinsessen på ærten

6.200 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Prinsessen på ærten' er et eventyr af H.C. Andersen om en prins, der søger efter en sand prinsesse at gifte sig med. En regnfuld nat søger en kvinde ly på prinsens slot og påstår at være en ægte prinsesse, men dronningen vil teste hendes sandhed ved at lægge en ært under 20 madrasser og 20 dyner, hvor prinsessen skal sove. Næste morgen klager prinsessen over, at hun ikke kunne sove på grund af noget hårdt i sengen, og prinsen ved, at hun er en sand prinsesse, da kun en ekstremt følsom person ville have mærket ærten gennem så mange lag. Prinsen og prinsessen gifter sig, og ærten viser sig at have været et værdifuldt test af hendes sande karakter.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 12 cm,  Højde: 16 cm,  Dybde: 13 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Prinsessen på ærten | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.