load icon
FLEMMING JØRGENSEN9386-10502

Konen med æggene

6.200 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Konen med æggene' er et eventyr af H.C. Andersen om en fattig kvinde, der passer på en rugekasse med æg for en gårdmand. Hun tager imod en invitation til at besøge sin syge datter og tager rugekassen med sig på vejen. Undervejs bliver hun overbevist af en ond ræv til at tage en anden vej, så hun kan købe en flødeskumskage til sin datter. Ræven stjæler imidlertid æggene, og konen går tilbage til gårdmanden uden dem. Gårdmanden og hans kone stoler ikke på konen og tror, hun har stjålet æggene, men de får snart bevis på hendes uskyld, og konen får endda lov til at beholde nogle af kyllingerne. Eventyret viser, at det er vigtigt at være ærlig og retfærdig og at man kan overvinde de mest udfordrende situationer ved at have tillid og handle på en moralsk korrekt måde.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 23 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Konen med æggene | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.