load icon
  • Tilbage
  • Den lille pige med svovlstikkerne|0|5

FLEMMING JØRGENSEN9385-10501

Den lille pige med svovlstikkerne

6.200 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Den lille pige med svovlstikkerne' er et eventyr af H.C. Andersen om en lille fattig pige, der sælger svovlstikker på gaden på en kold nytårsaften. Hun fryser og er sulten, men tør ikke at vende hjem, da hendes far vil slå hende for ikke at have solgt alle svovlstikkerne. I desperation tænder hun en efter en alle svovlstikkerne for at holde varmen, og i flammerne ser hun visioner af varme og tryghed. Til sidst dør pigen af kulde, men hendes ånd stiger op i himlen, hvor hun ser en smuk stjerne falde og føres til hendes bedstemor, der har været den eneste, der har vist hende kærlighed og omsorg i hendes liv.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 11 cm,  Højde: 17 cm,  Dybde: 10 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den lille pige med svovlstikkerne | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.