load icon
TINA LUND CHRISTIANSEN10076-11291

Drømmeren

2.900 DKK

Unika bronze på natursten. 'Drømmeren' er et billede på en tilstand hvor alt kan blive virkelighed. Her illustreret af mennesket der læner sig op af et drømmefangertræ. Skulpturen er 14,5 cm høj og vejer ca 0,800 kg. Jeg støber efter 'tabt voks' metoden, så der findes kun den ene, da formen går tabt i støbningen.

Kunstner: Tina Lund Christiansen
Segement:  Experienced artist
Skulptur:  Bronze , sten
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 10 cm,  Højde: 14 cm,  Dybde: 8 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Drømmeren | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Tina Lund Christiansen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.