Mission & idé

Vores mission er at være Danmarks største online galleri, og samtidig at blive kendt på et internationalt plan. Kunstsamlingen ønsker at fungere som et bindeled mellem kunstner og køber, og vi vil med vores ekspertise rådgive og inspirere til altid at finde det perfekte match.

En vigtig faktor for os er gode kunderelationer. Disse relationer skal bl.a. opbygges via den personlige kontakt til køber og kunstnere. Vi vil løbende holde vores kunder opdateret på nyheder og generelle oplysninger, for på den måde at skabe tryghed for alle.

Kunstsamlingen.dk håber på denne måde, at skabe et længerevarende samarbejde med købere og kunstnere. Det er enormt vigtigt for os at samarbejdet mellem os og Jer altid fungerer optimalt. Hos Kunstsamlingen er der plads til alle og nøgleord er respekt, tillid og ikke mindst KVALITET.Historie

I September 2015 startede hele dette eventyr med at Kunstsamlingen.dk blev lanceret på Internettet.
Efter flere møder med meget talentfulde kunstnere, som alle havde smukke unikke værker at vise, blev de første værker lagt til salg på hjemmesiden.

Vi blev mødt med stor entusiasme, og vi havde selv et brændende engagement. Dette fik sammen tingene til at gå meget stærk. Allerede måneden efter, slog vi dørene op for vores første Popup Galleri I Waves Shoppingcenter i Hundige. Da dette glædeligt blev en stor success, forlængede vi kontrakten yderligere en måned. Denne success fik samtidig gejsten op i os, til at præsentere endnu mere kunst andre steder end på Internettet.

Kunstsamlingen vil derfor i fremtiden åbne op for endnu flere events, og være til stede på messer og udstillinger i både Danmark og Udlandet.OM KUNSTSAMLINGEN.DK

Kunstsamlingen.dk er en nytænkende, proaktiv og engageret formidler af kunst for talentfulde kunstnere. Vi præsenterer et alsidigt udvalg af kunstværker indenfor forskellige genrer og stilarter.
I vores online galleri finder du originale værker indenfor billedkunst, skulpturer og Art quilt samt kunsttryk /litografier.

Kunstsamlingen lægger stor vægt på at kunstværker er unikke, og at det kunstneriske og materialevalget altid er af høj kvalitet. Vi repræsenterer både værker af kendte etablerede kunstnere og nye spændende mindre kendte kunstnere. Der er nemlig plads til alle hos os.

Vi brænder for at vise kunsten og dens evne til at fortolke en historie frem. Derfor er Kunstsamlingen.dk ikke udelukkende en webshop. Vi ønsker at sprede den gode oplevelse, ved også at præsentere udvalgte værker i gallerier, på udstillinger og messer. Ved at være tilstede disse steder skaber vi en fysisk kontakt mellem kunstnere og købere, som vi mener er enorm vigtig og med til at skabe tryghed.

Kunst – Kunstneren – Køberen er den treenighed, der via vores krav til høj service og faglig ekspertise skal nå sammen og resultere i at få unika kunst ud i verden.HVAD SIGER VORES KUNSTNERE?

close

KUNSTNER LOGINGlemt kodeord
close

GLEMT KODEORD !

Indtast din email adresse og modtage en sms med dit nye kodeord.


close

Bedømmelse af kunst