load icon

Forbundet

800 DKK (107 EURO)

Forbundet 

Kunstner: BAKAOS
Ramme farve:
Ramme str:
Oplag : eks. nummereret og signeret af kunstneren


Kunst profil

BAKAOS
Kunst for fred

BAKAOS’ farverige livsfilosofiske værker handler bl.a. om at vi skal yde omsorg for hinanden og acceptere, omfavne og give plads til hinandens forskelligheder. At det er vores forskelligheder såsom udseende, etnicitet, kultur, evner, tanker og seksualitet m.m. der gør verden til et spændende sted at være og som gør at vi kan mere sammen. Når vi accepterer og omfavner hinandens forskelligheder bidrager vi til fred, globalt, nationalt og lokalt. Både indre og ydre fred.

BAKAOS illustrerer denne mangfoldighed gennem forskellige væsner der vikler sig ind i hinanden og som sammen skaber balance i verden - og ikke mindst i selve kunstværket. Omsorgen skildrer BAKAOS gennem motiver, hvor den store passer på den lille.

BAKAOS aldrig modtaget undervisning inden for kunst, teknikker eller farvelære. Man kan lægge et lærred foran hende og så begynder hun at arbejde inden for 10-20 sekunder. Hun arbejder intuitivt med stor indføling og sjæleligt nærvær.

I 2021 fik BAKAOS tildelt en hæderspris/sølvmedalje, fra den franske forening ASL, etb. i Paris i 1915, (ARTS SCIENCES LETTRES) der hædrer og anerkender mennesker der arbejde inden for kunst, videnskab og ord.

BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld, kommer fra Værløse, hvor du kan besøge hendes atelier efter aftale.

Support / køb af værk

Ønsker du personlig kontakt, kan det gøres herunder via kontakt formularen.