load icon

Kunst plakat no.T2 -Udsnit af orginal værk 'If you can dream it, you can do it'

950 DKK (128 EURO)

Kunst plakat m. tekst no.T2 Indrammet i Natur eg ramme -Udsnit af orginal værk 'If you can dream it, you can do it'

Kunstner: Vivi Bendixen
Billedflade: 70 x 50 cm


Kunst profil

Født 1967. Jeg har malet og skabt skulptur i over 25 år.

Jeg skabe skulpturer i stentøjsler & elsker at forme og lege som giver mig en frihed til at skabe både damer, Buddha, abstrakte krukker mv. de skabes både inde og ude.

Nogle af dem er til at hænge på væggen som kan føre til smukke og unikke kunstværker, det kan både være damer, eller mine Ansigter til væggen som er opkaldt Eddy & Urzula. disse er et er-vægophæng med et ansigt som kan give karakter og personlighed til ens boligindretning & det vil tilføje kunsterisk værdi til rummet. Sørg for at nyde det som et kunstværk, der er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne. De kan hænge alene eller samlet som et kunstværk. 

Jeg har atelier i min privat bolig, skaber mine malerier ude i naturen...hvor jeg kan nyde udsigten ud over Randers fjord som er med til at give mig den ro som jeg har brug for når der skabes kunst.

Jeg leger og eksperimenter mig frem i malerierne, jeg kender ikke til det færdige resultat, når jeg går i gang, roen og naturen er lige uden for døren, som jeg stor elsker. Jeg elsker at lege mig frem når malerierne skabes, det er som regel op til beskueren at finde motiverne. Jeg maler fremover kun Oliemalerier som de sidst 4 malerier jeg har skabt. 

Alle mine Akryl malerier vil sælges ud - de er nedsat se dem via. min webside. 

Support / køb af værk

Ønsker du personlig kontakt, kan det gøres herunder via kontakt formularen.