load icon

In the Woods

295 DKK (40 EURO)

Dejlig motiv i smukke, dybe farver fra min serie 'Time to Play'. Signeret og nummereret af kunstneren. Sælges i begrænset oplag a 100 stk. Leveres uden ramme.

Kunstner: Susanne Rylander
Billedflade: 70 x 50 cm


Kunst profil

Jeg har tegnet og malet ligeså længe, jeg kan huske.

Som barn var ansigter og landskaber mine foretrukne motiver, men igennem årene har det udviklet sig til især at være naturen/junglen og abstrakte motiver, jeg kaster mig ud i. Mine junglemotiver er inspirerede af Henri Rousseau, hvor mine abstrakte motiver kan pege i mange forskellige retninger og derfor ikke har en ligeså entydig inspirationskilde.

Senest er jeg begyndt på en serie af værker, som jeg kalder 'Time to Play', og det er hovedsageligt den serie, som præsenteres her på Kunstsamlingen. Navnet på serien er meget sigende, da jeg med denne serie netop har givet fantasien frit løb og sluppet mit indre legebarn fri. Stilen er figurativ med abstrakte elementer - samt en snert af naivisme. Det er en stil, som jeg selv er meget begejstret for, og som er kommet til at fylde mere og mere i min portefølje.
8 af motiverne fra denne serie fås også som kunsttryk.

Jeg maler med akryl på bomuldslærred. Jeg bruger både pensler, spartler og somme tider Posca tuscher. Mine lærreder er fremstillet hos Bogø Design, og jeg maler udelukkende med Daler Rowney System 3 akrylfarve.

Selvom jeg er seriøs omkring min kunst, er den ikke min hovedbeskæftigelse. Jeg har en ph.d.-grad i medicinsk fysik og arbejder til dagligt i stråleterapien på Aalborg Sygehus. Kunsten er mit frirum fra den meget regelrette, naturvidenskabelige verden, og selvom kontrasten imellem de to verdener er stor, er de begge meget vigtige for mig.

Jeg håber, at du kan finde glæde og inspiration i min kunst, og du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, forespørgsler eller ris og ros.

Kig meget gerne ind på min hjemmeside. Her kan du se alle mine nuværende og tidligere værker samt meget mere:

www.susannerylander.com

Support / køb af værk

Ønsker du personlig kontakt, kan det gøres herunder via kontakt formularen.